Temperatuur data koppelen was nog nooit zo eenvoudig.

Vandaag de dag is het belangrijker dan ooit om relevante informatie uit verschillende systemen aan elkaar te koppelen. Het doel moet echter zijn om de juiste samengestelde informatie, op het juiste moment, op de juiste plaats beschikbaar te hebben.

Daardoor wordt het voor jou mogelijk om processen nog verder te automatiseren of om personen in staat te stellen sneller, goed onderbouwde beslissingen te laten nemen. Dit resulteert in het wegnemen van de werkdruk bij personen die zich moeten kunnen richten op bijvoorbeeld planning.

Hieronder een aantal voorbeelden van een succesvolle API implementatie:

“een supermarkt keten met ruim 200 vestigingen werkt met de Dyzle ThermoCheck app. In filiaal worden de voedselveiligheid controles uitgevoerd en deze data wordt direct verzonden naar het Dyzle portaal. Op het hoofdkantoor is iemand eindverantwoordelijk voor de kwaliteitsborging voor alle filialen in Nederland. Door de API te integreren in het eigen QA systeem ontvangt deze gebruikers een rapportage met de uitkomsten van alle filialen”

“een transporteur wordt subcontractor van een grote opdrachtgever, alle verzamelde temperatuur en GPS data, moet de subcontractor aanleveren bij de opdrachtgever. Gelukkig heeft de opdrachtgever als een IT omgeving die klaar is voor interactie met de API van Dyzle. Wij kunnen in opdracht van onze klant eenvoudig alle data door laten stromen naar de IT omgeving van de opdrachtgever. Hierdoor heeft onze klant een betere kans om subcontractor te kunnen worden, zelfs voor meerdere grote partijen”

“een logistiek dienstverlener moet aan haar klanten naast de orderinformatie ook temperatuurinformatie aanleveren. Door een koppeling tussen Dyzle en het ordermanagement systeem kunnen we de informatie samenbrengen op één document”.

Op deze manier kan er extra waarde worden toegevoegd aan de organisatie door de verzamelde data van de temperatuurbewaking op de juiste manier in te zetten.

Wat zijn de voordelen voor jou?

Verrijk je huidige tooling met temperatuurdata

Werk nog efficiënter en verspil minder tijd

Geef de juiste mensen, de juiste inzichten op het beste moment

Deel temperatuurinformatie eenvoudig en snel met je klant

Alarmen eenvoudig afmelden vanuit andere systemen.

Ongeëvenaarde rapportage en analyse mogelijkheden

Wil je meer weten?

Er valt veel te vertellen over temperatuurbewaking. Het draait vaak niet alleen om de sensoren en de data. Je wil ook weten hoe het werkt, hoe de ondersteuning is.

Menu