Hardware

De hardware die gebruikt wordt om voor jou om alle parameters live te brengen op het Dyzle portaal, ontwikkelen en produceren wij in eigen beheer. Daardoor is er in tegenstelling tot andere bedrijven zeer veel grip op de kwaliteit en functionaliteiten van onze oplossingen. Het is daardoor bijvoorbeeld ook mogelijk om bestaande hardware van derden te koppelen aan het Dyzle portaal. Heb je specifieke wensen omtrent het meten van verschillende eenheden, ook hier kunnen we je bij helpen.

Het hardware assortiment van Dyzle bestaat uit sensoren en accesspoints. De sensoren kunnen verschillende eenheden meten en versturen deze via een speciaal door Dyzle ontwikkeld wifi protocol naar het accesspoint. Deze verstuurd de verzamelde data via een beveiligde GPRS of UMTS verbinding naar onze servers. Wij gebruiken hiervoor de verbinding van de meeste stabiele providers. Er kan op geen enkele wijze misbruikt worden gemaakt van de connectiviteit. Ook is het niet mogelijk om de verbindingen af te vangen of te verstoren. Zelfs bestaande wifi verbindingen hebben geen invloed op de werking van de Dyzle hardware. Het enige wat er nodig is voor de werking van het temperatuur bewakingssysteem is een stopcontact. Je hoeft geen enkele rekening te houden met lastige IT infrastructuur of gecompliceerde software installaties.

De sensoren en accesspoints kunnen overal ter wereld en in alle typen locaties of voertuigen worden ingezet. Je krijgt dus één systeem om je gehele koudeketen inzichtelijk te maken. De oplossing is zowel qua hardware als software eenvoudig uit te breiden. De gemiddelde levensduur is ruim 10 jaar, de huidige klanten kunnen dat bevestigen.

Als je kiest voor Dyzle kies je voor een bewezen oplossing. Het eerste temperatuur bewakingssysteem dat volledig draadloos opereerde. Uiteraard wordt de hardware doorontwikkeld, daarbij is comptabiliteit met oudere versies belangrijk, zo word je nooit gedwongen om over stappen.

Wat zijn de voordelen voor jou?

Digitale sensoren, geen temperatuurverloop ook niet na jaren in gebruik

Draadloos systeem, volledige vrijheid in het plaatsen van sensoren

Eenvoudig installatie, binnen één werkdag up-and-running.

Eenvoudig uit te breiden

Ruim 15 jaar ervaring en dus een bewezen oplossing

Voldoet aan regelgeving zoals: HACCP, BRC, FSC, ISO, GMP en GDP

Wil je meer weten?

Er valt veel te vertellen over temperatuurbewaking. Het draait vaak niet alleen om de sensoren en de data. Je wil ook weten hoe het werkt, hoe de ondersteuning is.

Menu