Software

Het programma dat je gebruikt om jouw temperatuurdata in te zien is gewoon online voor je beschikbaar. Dit programma noemen wij het Dyzle portaal en dit is een Software as a Service (SaaS) oplossing. Je kunt elk willekeurig apparaat met een browser gebruiken om in te loggen in het Dyzle portaal. Dyzle is het enige temperatuurbewaking systeem met een volledig online portaal. Dat betekent dat je geen software hoeft te installeren en dat je overal ter wereld inzicht hebt in de kwaliteit van je producten. Het belangrijkste voordeel is dat je nooit meer data verliest, dit wordt nauwkeurig voor je opgeslagen op de servers van Dyzle.

In het portaal kun je eenvoudig gebruikers aanmaken en de rechten van deze gebruikers beheren. Je kunt letterlijk een gebruiker aan de andere kant van de wereld inzicht geven in een specifieke sensor of één van je locaties. In onze ogen is de hoofdgebruiker altijd de kwaliteitsverantwoordelijke van een organisatie. In deze rol bepaald deze gebruiker de instellingen en de autorisaties van de alarmeringen. Uiteraard delen wij onze jarenlange ervaring om onze oplossing zo efficiënt mogelijk in te richten voor jouw organisatie.

De opties en mogelijkheden van het Dyzle portaal zijn eindeloos, hier een opsomming van de meest cruciale functionaliteiten:

Sensorlijst: Een weergave alle sensoren inclusief de huidige alarminstellingen.

Grafieken: Hier kun je de verzamelde data in grafiekweergave bekijken en data downloaden om te delen.

Alarminstellingen: Hier stel je alarmen in per sensor. Of creëer je alarmprofielen om deze eenvoudig toe te passen op meerdere sensoren.

Rapportages: Alle belangrijke informatie in één rapportage, per dag, per week of per maand

Routes: De vervoercondities van je producten, inclusief stopadressen, temperaturen en deuropeningen.

Alarmen kun je ontvangen via e-mail, SMS of Intelligent Voice Response (IVR).

Ook kun je door gebruik te maken van onze API, de data uit het Dyzle portaal koppelen met andere systemen. Je kunt systemen zoals TMS, WMS, ERP of QA-management verrijken met temperatuur en GPS data. Een aantal klanten heeft de API koppeling gebruikt om processen te optimaliseren of om handelingen te automatiseren.

De belangrijkste voordelen als je kiest voor het Dyzle portaal

Geen lastige software installatie nodig

Geen investering in IT apparatuur

Altijd en overal inzicht in jouw data

Voldoet aan alle eisen omtrent HACCP/BRC of GMP/GDP

Continue verbetering op basis van gebruikers feedback

Werkt samen met alle Dyzle Apps

Maatwerk of API ontwikkeling is mogelijk

Wil je meer weten?

Er valt veel te vertellen over temperatuurbewaking. Het draait vaak niet alleen om de sensoren en de data. Je wil ook weten hoe het werkt, hoe de ondersteuning is.

Menu