Suez Nederland

“Met de biomassa meetlens kun je constant op de temperatuur ontwikkeling anticiperen en in 1 rapportage tonen aan de toezichthouder.” Aldus Berry Coenders, Retail Manager bij Suez.

Suez, een hoog toonaangevende organisatie in de afvalverwerking, werkt al samen met ons. De biomassa markt is onderhevig aan wetgeving waaraan bedrijven in deze markt dienen te voldoen. Dyzle helpt haar klanten met het op efficiënte wijze realiseren en implementeren van de eisen die in de regelgeving worden gesteld. Hierbij gebruiken wij een draadloze biomassa meetlans van de beste kwaliteit.

De meetlans zend een signaal uit naar het Access Point dat een signaal doorzend naar de cloud, waardoor u in uw persoonlijke online dashboard inzicht heeft over de temperatuurontwikkelingen. Met goede service helpen wij u om de maximale realisatie te bereiken van uw temperatuurbewaking. Wij willen u helpen om onnodige extra kosten te minimaliseren, dit doen we door onze 24/7 temperatuurbewaking die de temperatuur meet voor uw gehele biomassa inhoud.

Door het aanbrengen van temperatuur sensoren meten wij real-time de temperatuur om zo te hoge temperaturen en broei te voorkomen. Kijk wat Dyzle voor u kan betekenen als oplossing voor uw temperatuurproblemen, we proof you’re right!