Temperatuur app

Geen papierwerk dankzij de
apps van Dyzle

Onze apps

ThermoCheck Met deze temperatuur app is het mogelijk om je papieren voedselveiligheid (HACCP) lijsten volledig te digitaliseren. In combinatie met de Bluetooth meetpen van Dyzle voer je alle handmatige metingen eenvoudig uit. Bij afwijkingen kun je snel kiezen uit de instelbare corrigerende maatregelen. Nooit meer een meting missen, nooit meer verloren data.

ExpiryCheck Deze temperatuur app blinkt uit door zijn eenvoud. Deze app vertelt je direct welke producten in je winkel gecontroleerd moeten worden op THT datum. Je controleert de producten in je scherm en voert simpelweg de nieuwe THT datum in. Verkoop nooit meer een product wat over de datum is.

Dyzle portaal App De portaal temperatuur app is de smartphone versie van het Dyzle portaal. Hierop laten we je snel de huidige status van je temperatuurbewaking zien. Heb je een alarm gekregen en niet bij een computer in de buurt? Check het dan snel op de portaal app. Uiteraard werken we hard om nog meer functionaliteiten toe te voegen.

Werken met Dyzle

Met behulp van de Dyzle Apps is het mogelijk om producttemperaturen te meten met een smartphone. Alle metingen worden uitgevoerd met de ThermoCheck App en deze metingen worden bovendien direct opgeslagen in de cloud. Hierdoor kan je dus altijd op een later moment de metingen bekijken. Op het moment dat er metingen afwijken, krijg je hier direct inzicht in. De temperatuur app stuurt je automatisch in de richting van de juiste oplossing. Zo kan zelfs onervaren personeel eenvoudig HACCP metingen uitvoeren.

Onze apps zijn ontwikkeld voor iedereen die eenvoudig en digitaal volledig wil voldoen aan voedselveiligheid. We hebben ervoor gezorgd dat de uitvoering van de metingen leuk is. Iedere temperatuur app is bedacht om naadloos aan te sluiten bij de interne processen van jouw bedrijf. Zo kun je met een gerust hart de controles overlaten aan je personeel. Uiteraard blijven wij doorbouwen aan verschillende varianten van de temperatuur app om ze nog beter te maken.

Deze apps gaan jou helpen!

Als je deze pagina met je smartphone bezoekt kun je allerlei varianten van de temperatuur app direct downloaden.

ThermoCheck

ExpiryCheck

Portaal App

Geschikt voor jou?

Of je nu werkt met voedsel in een productie, transport of retail omgeving, iedere temperatuur app gaat je helpen.

De ThermoCheck en ExpiryCheck zijn voorbeelden van de temperatuur app die meestal worden ingezet in retail omgevingen waar ook veel wordt gewerkt met vers bereide producten. Je moet dan denken aan: tankstations, restaurants, fastfood ketens, cateraars en supermarkten

Deze bedrijven gebruiken vaak temperatuurbewaking. Je kunt echter geen sensoren in verse bereide producten steken. Daarom gebruik je daar de temperatuur app van Dyzle voor. Met de temperatuur app is het mogelijk geworden om grip te hebben op de gehele uitvoering van voedselveiligheid. Bijkomende voordeel is dat je 100% papiervrij aan de voedselveiligheid kunt voldoen.

Dit zijn de voordelen

De Portaal app spreekt voor zichzelf, deze geeft je de fantastische functionaliteiten van het online portaal maar dan op je smartphone. De ThermoCheck en ExpiryCheck apps zijn speciaal voor onze klanten ontwikkeld, geen enkele applicatie komt in de buurt. Deze apps zorgen voor een volledige digitalisering van voedselveiligheid, zeker als je deze combineert met onze temperatuurbewaking. Wij hebben alle voordelen voor je op een rij gezet:

Optimale ondersteuning voor de gebruikers

Eenvoudig te gebruiken door je personeel

Je krijgt grip op de uitvoering en de nauwkeurigheid

Data online opgeslagen, geen losse lijsten meer

Nooit meer incomplete metingen

Alles samengevat in een mooie rapportage

Wil je meer weten?

Er valt veel te vertellen over temperatuurbewaking. Het draait vaak niet alleen om de sensoren en de data. Je wil ook weten hoe de temperatuur app werkt en hoe de ondersteuning is.

Meer weten over de temperatuur apps

Heb je nog vragen over een temperatuur app van Dyzle? Of ben je benieuwd naar de rest van onze oplossingen? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag verder. Wij zijn zowel via de telefoon als per mail bereikbaar. Je kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 036 523 39 00. Liever contact per mail? Mail je vraag over de temperatuur app naar info@dyzle.com.

Menu