Temperatuurbewaking

De beste oplossing met een innovatief online portaal. Een slim sensornetwerk van digitale sensoren zorgen voor een optimale werking. Nooit meer dataverlies en geen papierwerk meer nodig. Kies nu voor Dyzle als jouw partner.

Broeidetectie

Met broeidetectie van Dyzle heb je binnen een paar uur inzicht in de kerntemperaturen van je opslag. Daarmee is het mogelijk geworden om brand door broei te voorkomen. Om welk materiaal het ook gaat, wij kunnen je helpen.

Temperatuur mapping

Wil je een nieuwe ruimte in gebruik nemen of heb je een ruimte aangepast voor de opslag van farmaceutische producten? Vraag Dyzle om de ruimte voor je te mappen. Wij leveren een rapport op waar je wél wat mee kunt.

Validatie

Je temperatuurbewaking valideren volgens de richtlijnen van de GDP? Geen enkel probleem. Met het Dyzle GxP abonnement kun je niet alleen eenvoudig valideren, we zorgen er samen voor dat onze oplossing ook gevalideerd blijft.

Temperatuur app

Nog verder automatiseren en nog minder papierwerk? Dat kan dankzij de slimme apps van Dyzle. Je kunt alarmen controleren van je temperatuurbewaking of voedselveiligheid (HACCP) lijsten volledig digitaliseren. Vraag ons naar de mogelijkheden.
Menu