Shell

Het weg automatiseren van de 28 pagina’s aan controlelijsten die dagelijks moesten worden ingevuld bespaard veel tijd. Tijd die op de meer dan 200 tankstations nu wordt besteed aan onze klanten.

Apetito

Met de maaltijden van Apetito is het net of u thuis uit eten gaat. Apetito bezorgt heerlijke maaltijden aan huis van de Hollandse keuken tot internationale specialiteiten.

Heerlijk en Heerlijk Baarn

“Als temperaturen worden overschreden word ik direct gealarmeerd.” Aldus Ronald van Rooijen, eigenaar van Heerlijk & Heerlijk. Zijn banketbakkerij gevestigd in het centrum van Baarn kent een bakkersgeschiedenis die maar liefst honderd…

Coop Supermarkten

Coop heeft distributiecentra in Gieten en Deventer. Vanuit Deventer worden de gekoelde en verse producten aan de Coop supermarkten geleverd. Het centrum in Gieten verzorgt sinds eind 2014 de overige producten.

Detailresult Group

Detailresult Groep N.V. is een fusie van de twee Nederlandse supermarktketens DekaMarkt en Dirk van den Broek. Detailresult Logistiek verzorgt met distributiecentra op vijf verschillende locaties en een eigen transportorganisatie, de gehele…