De nieuwe manier van HACCP-registratie

FOOD

‘Do the job you love but not the paperwork: we take food safety compliance into the digital age.’

Om te voldoen aan de hygiënecode in de voedselindustrie moeten er dagelijks vele controlelijsten handmatig worden ingevuld. Door het bijhouden en invullen van deze papieren administratie verliest men tijd. In onze optiek kan deze waardevolle tijd veel beter worden besteed aan uw klanten.

Dyzle heeft jarenlange ervaring met temperatuurbewaking en HACCP-registratie in de voedselindustrie.  Zo hebben inspecteurs Dyzle regelmatig gebruikt als voorbeeld voor een goede HACCP-registratie en is onze service inmiddels succesvol uitgerold over ketens met meer dan 200 filialen. Inderdaad: wij kennen uw branche als geen ander.

Hoe gaat het in zijn werk?

Voor vaste koelingen, vriezers, actie- en warmhoud meubelen leveren wij slimme sensoren die 24/7 de temperatuur registreren. Indien nodig, bijvoorbeeld bij een geconstateerde afwijking, wordt er via SMS of email automatisch een alarm geven. Zo bent u altijd op de hoogte van wat er gebeurt.

Voor “losse” registraties zoals het meten van de producttemperatuur van bereide producten, schoonmaakinspectie, goederenontvangst en houdbaarheid heeft Dyzle een app ontwikkeld. Hiermee wordt de gehele HACCP-registratielijst gedigitaliseerd. Deze HACCP-rapporten worden automatisch aangemaakt en zijn ook centraal, op het hoofdkantoor, beschikbaar. Mocht de NVWA u bellen in verband met een incident, dan heeft u altijd de juiste data tot uw beschikking.

Kortom: wij maken met onze oplossingen de HACCP-registratie leuker, eenvoudiger én paperless.

Bekijk hier welke branchegenoten al het gemak van Dyzle ervaren.