GDP compliant distributie en opslag van medicijnen

PHARMA

‘We share your objective to help customers stay alive and well by helping deliver your products safely, with smarter supply chains.’

Of het nu gaat om de validatie van processen of de kwaliteitsgarantie en veiligheid tijdens het transport van een farmaceutisch product: de temperatuurbewaking én de registratie tijdens dit proces zijn van groot belang. Door volledig te committeren aan de normering volgens de Europese GDP-wetgeving bereiken wij samen met u het gewenste resultaat.

  • Wilt u weten of een ruimte capabel is voor de opslag van farmaceutische producten?
  • Of wilt u weten waar sensoren geplaatst moeten worden of waar zich kritische punten in een ruimte bevinden?

Door middel van mapping geeft Dyzle antwoord op al uw vragen. Van koelcellen en opslagruimten tot voertuigen: wij kennen uw uitdaging en begrijpen het belang van een precieze en werkende temperatuurbewaking, dus denken wij graag met u mee.

Door onze expertise en jarenlange ervaring werken wij op een juiste en professionele wijze. Door onze proactieve houding spelen wij gunstig in op verschillende eisen. Of deze vanuit de wet, de IGJ-inspectie, of uw klanten komen; voor elke eis hebben wij een passende oplossing. Een integraal onderdeel van onze oplossing is validatie (IQ/OQ documenten, 21 CFR Part 11 functionaliteiten). Deze sluiten allemaal naadloos aan in een GDP, GMP, GLP-compliant omgeving.

Bekijk hier wat wij voor uw branchegenoten hebben gerealiseerd.