Het bewijs dat u goed werk heeft geleverd!

TRANSPORT

‘Raise your game. Get new business. Logistics services, the smarter way’

Klanten, inspectie en de wet stellen telkens hogere eisen aan transport. Alleen het afleveren van goederen is tegenwoordig niet meer voldoende. De kwaliteit en veiligheid van het transportproces of opslag van goederen wordt gewaarborgd door het aanleveren van de juiste temperatuurgegevens. De registratie en bewaking van deze data moet voldoen aan de diverse eisen vanuit de wet GDP, hygiënecodes, de inspectie IGJ en de NVWA.

Wij weten wat er speelt op het gebied van wet-en regelgeving daarom staat u dankzij Dyzle nooit voor verrassingen. Uw complete logistieke keten maken wij inzichtelijk: van warehouse, vrachtwagen en luchtvrachtcontainer tot koelbox. Het in kaart brengen van dit proces is geheel draadloos én flexibel.

Kort samengevat: u kunt, waar dan ook ter wereld, in één oogopslag de status van uw voertuig zien. Bovendien is de service die wij aanbieden, aanpasbaar naar uw eigen wens. Dit zorgt voor de nodige flexibiliteit. Niet alleen wij, maar ook uw klanten stellen dit op prijs. Wij leveren immers al jarenlang bewezen oplossingen op het gebied van temperatuur monitoring in de farmacie en voedselbranche. Naast het bieden van deze robuuste uitkomst voor temperatuurbewaking nemen wij u graag aan de hand om nieuwe klanten in de farmaceutische sector aan u te binden.

Wist u dat?

  • De oplossing van Dyzle is met een standaard API eenvoudig te koppelen met systemen van uw klanten. Zo ontvangen zij automatisch uw data. Dit kunnen uiteraard ook eigen IT-systemen zijn zoals TMS, WMS, ERP of ordermanagement systemen.
  • Dyzle begrijpt dat de marges klein en de eisen hoog zijn. Samen met u kunnen wij een stappenplan maken om nu voordelig te starten en stap voor stap door te groeien indien uw klant of de markt dit vraagt. Geld kunt u immers maar 1 keer uitgeven en moet zo snel mogelijk worden terugverdient.