Clientcases

Swissport

“Professioneel, prettige
samenwerking en
goede service”

Wat zou je graag willen vertellen over het bedrijf waarvoor je werkt?

Swissport Cargo Services heeft 115 cargo warehouses wereldwijd en handelen wereldwijd 4.8 miljoen ton vracht af. Swissport is de wereldleider in airport ground services en air cargo handling op 307 luchthavens in 48 landen in 6 continenten. Swissport visie; provide ground services and air cargo with the same high standard services around the globe on each station. FROM LANDING TO TAKE OFF WE CARE!

We kozen voor Dyzle als partner voor onze temperatuurbewaking vanwege de professionele benadering en de kwaliteit van de oplossingen. Er is op dat vlak geen enkel moment enige vorm van twijfel geweest aan onze kant.

Wat heeft de samenwerking met Dyzle jou en je organisatie opgeleverd?

We beschikken nu over een professioneel temperatuurbewaking systeem voor de vrachtafhandeling van onze pharma klanten. Het is een duidelijk en modern web-based programma waar makkelijk mee te werken is.

Welke functionaliteit of eigenschap van Dyzle vind je het meest waardevol?

Het beste aan de samenwerking vinden wij de snelle en goede service. Dat stelt ons in staat om snel te kunnen schakelen als dat nodig om een klant te helpen.

Kun je nog een ander voordeel noemen van de oplossingen van Dyzle?

Het realtime bewaken van onze koel en ambient ruimtes helpt ons om snel actie te ondernemen mocht er temperatuur afwijkingen plaatsvinden. Zo kunnen wij borgen dat we de kwaliteit van de producten goed inzichtelijk hebben.

Zou je de oplossingen van Dyzle aanbevelen bij je klanten, collega’s of andere relaties?

Ja dat zou ik zeker! Het is een prima oplossing, het werkt makkelijk en overzichtelijk. Daarnaast is de samenwerking erg prettig.

Kun je in een (korte) zin samenvatten wat de samenwerking voor jou, of je bedrijf betekent.

Professioneel, prettige samenwerking en goede service.

-Nils Meijer
Security manager & Quality Safety bij Swissport

Menu