Temperatuurbewaking

De beste oplossing voor
temperatuurbewaking
die je kunt krijgen

Temperatuurbewaking

Temperatuurbewaking is een nauwkeurig sensornetwerk dat realtime informatie doorgeeft over bewaarcondities van temperatuurgevoelige producten. Temperatuurbewaking dient overigens niet verward te worden met temperatuurregistratie, waarbij je de informatie achteraf zelf aanlevert mits je in actie komt. Je kunt temperatuurbewaking overal gebruiken waar jouw producten ook zijn. Tijdens productie, transport, opslag of in de winkel.

Het gebruik ervan is voor farma bedrijven verplicht en ook de food branche gaat met het vervangen van HACCP dezelfde kant op. Onze oplossing voor temperatuurbewaking alarmeert en rapporteert, maar heeft nog veel meer functionaliteiten.

Uiteraard werkt het samen met onze andere oplossingen.

De Dyzle oplossing

Om temperatuurbewaking goed te laten verlopen, worden er nauwkeurige en digitale sensoren in de koudeketen gemonteerd. De sensoren communiceren draadloos via een zeer betrouwbaar wifi protocol met het accesspoint. Het accesspoint verstuurt alle data via een beveiligde mobiele verbinding naar onze servers. Je logt eenvoudig in op het online Dyzle portaal. Hier kun je eenvoudig je data, rapportages, gebruikers en alarmen omtrent temperatuurbewaking beheren en controleren.

Uiteraard ontvang je rapportages in je e-mail. Dit geldt ook voor alarmen, welke je trouwens ook via SMS en IVR kunt ontvangen. In tegenstelling tot veel andere partijen, ontwikkelen en produceren wij alle onderdelen van de oplossing in eigen huis. Hierdoor hebben wij veel grip op de kwaliteit, werking en functionaliteit van onze oplossingen.

Voordelen van Dyzle

Als je kiest voor de oplossingen van Dyzle, dan krijg je er een partner bij in plaats van een leverancier. Wij helpen je met de implementatie en het inrichten en beheren van je temperatuurbewaking. Omdat wij al ruim 15 jaar actief zijn, hebben we veel ervaring op dit gebied en adviseren we jou graag. Het bedrijfsmodel van Dyzle is niet gericht op het verkopen van zoveel mogelijk sensoren en/of kalibraties. Wij halen voldoening uit het oplossen van uitdagingen waar onze klanten mee te maken hebben.

Onze oplossingen helpen je om realtime inzicht te krijgen in de temperatuurbewaking van onder meer je warehouse, voertuigen, koelingen en winkels. Daarnaast is er geen lastige IT implementatie of infrastructuur nodig om met Dyzle te werken. Onze oplossingen werken overal ter wereld en zijn binnen één dag up-and-running.

Wat betekent temperatuurbewaking voor jou?

Je kunt vertrouwen op onze oplossingen, ondersteuning en expertise omtrent temperatuurbewaking. We helpen jou met het implementeren van de beste oplossing in jouw organisatie. Daarnaast kun je altijd contact opnemen met onze eigen supportafdeling als je vragen hebt. Ook is er een knowledge base beschikbaar die boordevol uitleg en tips staat om het maximale uit je temperatuurbewaking te halen. Realtime data en altijd grip op de kwaliteit van je producten. Welke functionaliteiten krijg je standaard van ons:

Actuele status op plattegrond van jouw bedrijf

Geen papieren lijsten en nooit meer dataverlies

Automatisch rapportages ontvangen via e-mail

Alarmen ontvangen via mail, SMS of IVR

Routes en grafiek (trend) analyses

API-koppelingen met TMS of WMS

Wil je meer weten?

Er valt veel te vertellen over temperatuurbewaking. Het draait vaak niet alleen om de sensoren en de data. Je wil weten hoe het werkt, hoe de ondersteuning is.

De Dyzle portaal App

Als je veel onderweg bent biedt onze Dyzle portaal app de uitkomst. Met deze app beschik je over de basis functies voor snelle inzage in temperaturen en alarmen, waardoor je écht oog kunt houden op de temperatuurbewaking. Natuurlijk blijven wij ook deze app continu door ontwikkelen zodat jij optimaal ondersteund wordt door onze techniek.

Vragen over onze temperatuurbewaking?

Heb je nog vragen over temperatuurbewaking van Dyzle? Of ben je benieuwd naar de andere diensten die wij aanbieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten staan je graag te woord met praktisch advies. Wij zijn zowel telefonisch als per mail bereikbaar. Bellen kan naar 036 523 39 00. Heb je liever contact per mail? Stuur dan een mail naar info@dyzle.com.

Menu