Temperatuur mapping

Een solide partner voor
mapping

Wat is mapping?

Met behulp van een temperatuurstudie, ook wel temperatuur mapping genoemd, controleer je of een ruimte voldoet. Afhankelijk van de bestemming van de ruimte stel je de eisen vast. Er zijn verschillende redenen om een temperatuur mapping uit te voeren:

  Een nieuwe ruimte klaar maken voor gebruik

  Er zijn zaken gewijzigd in een ruimte

  Je wil aan bepaalde eisen voldoen zoals GDP

  Je wil de impact van zomer of winter in kaart brengen

Door het temperatuurverloop van een ruimte in kaart te brengen kun je met de opslag van je producten daar rekening mee houden. Het geeft je ook expliciet de posities aan van hot en cold spots, het is raadzaam om met je temperatuurbewaking daar rekening mee te houden. Daarnaast is het voor bedrijven die medicijnen opslaan en/of transporteren van groot belang de uitkomsten tijdens een audit van een opdrachtgever of controlerende instantie snel voor handen te hebben. Temperatuur mapping helpt je hierbij.

Hoe gaat dat in zijn werk?

De plaatsing en installatie van de sensoren voor de temperatuur mapping wordt altijd verzorgd door onze eigen engineers. De mapping engineers van Dyzle weten door hun ervaring namelijk precies waar ze op moeten letten bij temperatuur mapping.

Voordat de temperatuur mapping plaatsvindt, zorgen wij ervoor dat alle benodigde documentatie in orde is. Daarnaast voeren onze mapping engineers een schouw  uit, zodat ze een goed beeld kunnen schetsen van de ruimte. Zodra de protocollen zijn uitgewerkt en ondertekend, zullen onze temperatuur mapping engineers starten met het plaatsen van de gekalibreerde sensoren. Gedurende het aantal overeengekomen dagen brengen de sensoren het temperatuurverloop in kaart. Indien het protocol het voorschrijft worden ook verschillende stresstests uitgevoerd zoals een open deur en power-down studie.

Tot slot worden alle sensoren netjes gedemonteerd en wordt op basis van de verzamelde data een duidelijk en nauwkeurig temperatuur mapping rapport opgesteld.

Waarom kiezen voor Dyzle?

Als je op zoekt bent naar kwaliteit en een partner die geen shortcuts neemt, dan kies je voor Dyzle. Of het nu gaat om volledig voldoen aan de richtlijnen van de WHO of een waterdicht protocol, wij gaan voor 100% goed. Dus geen verrassingen of hoge rekeningen achteraf. Wij staan voor duidelijkheid omtrent temperatuur mapping en pakken eventuele uitdagingen samen op.

Je kiest voor Dyzle als je wil werken met een betrouwbare partner die ook voor je klaar staat als de temperatuur mapping is afgerond. Een adviseur die met je meedenkt en haar kennis en ervaring graag met je deelt. Uiteraard helpen we je graag verder, of het nu gaat om validatie of kwalificatie. Daarom hebben we ook samenwerkingen met de beste farma consultants. Ons netwerk staat voor je klaar om oplossingen turn-key op te leveren.

Wat zijn de voordelen?

Dyzle kan jouw bedrijf uitermate goed van dienst zijn met het in kaart brengen van temperatuur mapping. Wij werken voornamelijk op basis van WHO-richtlijnen, CEIV Pharma TCR of Good Distribution Practice (GDP). Hierdoor ben je er zeker van dat je opslag en transport voldoet aan alle wet- en regelgeving. Nu en in de toekomst. Daarnaast zorgen wij dat alles qua documentatie van de temperatuur mapping in orde is.

Met behulp van temperatuur mapping van Dyzle is het mogelijk om alle prestaties met betrekking tot temperatuur mapping in beeld te krijgen. Benieuwd wat je verder precies van ons kan verwachten? Wij hebben het op een rijtje gezet:

Duidelijk mapping protocol

Een leesbaar en begrijpelijk mapping rapport

Heldere conclusies met onderbouwing

Kalibratie rapporten van de gebruikte sensoren

Inzicht in de Critical Control Points

Plaatsingsvoorstel voor temperatuurbewaking

Wil je meer weten?

Er valt veel te vertellen over de oplossingen en diensten van Dyzle, zoals temperatuur mapping. Het draait vaak niet alleen om de sensoren en data. Je wilt ook weten hoe het werkt, hoe de ondersteuning is.

Hier vind je het antwoord op je vragen.

Neem nu contact op jouw partner in mapping oplossingen

Heb je nog vragen over de mapping van Dyzle? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag verder. Wij zijn per mail bereikbaar via info@dyzle.com. Liever telefonisch contact? Bel dan naar 036 523 39 00.

Menu