Clientcases

Medcor Pharmaceuticals

“Als wij aan onze klant vertellen
dat we met Dyzle samenwerken,
dan weten zij al genoeg”

Medcor Pharmaceuticals

Sinds de oprichting in 2000, is Medcor Pharmaceuticals binnen Nederland uitgegroeid tot een betrouwbare groothandel van parallel geïmporteerde merkgeneesmiddelen. Daarnaast hebben wij in de afgelopen jaren door de exportactiviteiten een omvangrijke klantenkring weten op te bouwen in de Europese Unie.

Welke gedachte had je ervan kunnen weerhouden Dyzle af te nemen?

Wij maakten gebruik van een ander temperatuurregistratiesysteem. Vanwege de samenwerking met de Mosadex Groep  hebben wij de opdracht gekregen om over te stappen. De gehele Mosadex Groep maakt al jaren gebruik van de oplossingen van Dyzle en wij nu ook.

Wat heeft je doen besluiten om toch voor Dyzle te kiezen?

In eerste instantie dachten wij dat wij genoeg hadden aan ons vorig systeem, echter bleek na de eerste dag gebruik te maken van Dyzle dat deze oplossing veel voordelen voor ons te bieden had. Zo hadden wij enkel inzicht vanaf één vaste computer, deze stond op locatie en betekende dus dat wij vanuit huis, of na openingstijden geen inzicht meer hadden in de temperaturen. Hier kregen wij een alarm per mail en moesten wij wachten tot maandagochtend of er iemand na openingstijden en in de weekenden heen laten rijden om te zien wat er daadwerkelijk aan de hand was. Dat is nu gelukkig niet meer nodig.

Met Dyzle heeft iedereen inzicht vanaf zijn of haar smartphone, elk moment van de dag. In het geval van een alarm is direct te zien wat de melding is en kunnen wij indien nodig ingrijpen.

Wat heeft de samenwerking met Dyzle jou en je organisatie opgeleverd?

Continuïteit in het inzicht van de temperaturen. Ook besparen wij nu tijd doordat er niets meer handmatig ingevuld hoeft te worden wat wij voorheen wel deden. Alles wordt nu opgeslagen in het online Dyzle dashboard. Wij maken ook gebruik van de wekelijkse en maandelijkse rapportages.

Welke functionaliteit van Dyzle vind je het meest waardevol?

Hoe wij de alarmen kunnen afmelden en de daarbij behorende uitleg geven. Daarnaast maken wij ook veel gebruik van de Dyzle App. Hiermee heb je overal supersnel inzicht in de gegevens. Het portaal in de vorm van een App voor je smartphone is perfect.

Kun je nog 3 andere voordelen noemen inzake de oplossingen van of de samenwerking met Dyzle?

Het duidelijke overzicht van de plattegrond met de plaatsing van de sensoren hierop. Dit helpt enorm om snel te weten om welke ruimte het gaat als er bijvoorbeeld een alarm is. Het portaal is makkelijk in gebruik en erg overzichtelijk en het downloaden van de grafieken vinden wij erg fijn. Ook deze zijn heel duidelijk en overzichtelijk.

Zou je de oplossingen van Dyzle aanbevelen bij je collega’s of andere relaties?

Ja, zeker. Het is makkelijk in gebruik en geeft je veel mogelijkheden om de temperatuur te monitoren.

Kun je in een (korte) zin samenvatten wat de samenwerking voor jou, of je bedrijf betekent?

Wij beschouwen de samenwerking als heel belangrijk. Je hebt een bedrijf zoals Dyzle nodig indien je gerustgesteld wilt zijn omtrent de temperatuurbeheersing in het magazijn of in de koelcellen.

– Sara Al-Ghafour
Medcor Pharmaceuticals

Menu